27 dub

Prodej ready made společností s ručením omezeným ( s.r.o )

založení s.r.o. správná cesta k cíli

Ready-made s.r.o. jsou firmy, které jsou založeny za účelem dalšího prodeje podnikatelům, kteří nechtějí trápit s byrokracií, netouží po další administrativní zátěži spojené se založením společnosti a chtějí začít podnikat co nejdříve.

 

  

 

Pokud spěcháte, vyberte si ready made společnost s.r.o. od ELITE CZECHIA

Jedním z mnoha dalších důvodů může být např. potřeba převést majetek, všechny nebo jen některé své podnikatelské aktivity na jiný subjekt. Pokud např. podnikatel provozuje odlišné činnosti a některé z nich je vhodné realizovat přes firmu, která je plátcem DPH a některé aktivity naopak vhodnější realizovat přes firmu – neplátce DPH. Naše ready-made společnosti nemají žádnou obchodní historii, máme je plně pod kontrolou a můžeme tak klientům garantovat jejich právní i účetní čistotu. Ready made společnosti nikdy nepodnikaly, nezaměstnávaly žádné zaměstnance, nemají žádné závazky.

Společnost s ručením omezeným
S.r.o. je kapitálová obchodní společnost. V České republice je nejrozšířenější a nejoblíbenější formou podnikání právě společnost s ručením omezeným. Je ideální formou podnikání pro nejrůznější druhy podnikání jednotlivce či skupiny osob. Např. sloučením podnikatelských aktivit 2 a více podnikatelů lze docílit často výrazných úspor nákladů na administrativu. Výhod podnikání prostřednictví „eseróčka" je však mnohem více.

 

  Chci s.r.o. ihned  

  Chci založit s.r.o.  

  Kontakt  

 

 

 

 

Home Blog Založení a prodej společností Prodej ready made společností s ručením omezeným ( s.r.o )

Kontakt

  • ELITE CZECHIA účetní a daňová kancelář, s.r.o.
     
     
     
  • Londýnská 730 / 59
     
     
     
  • 120 00 Praha 2 - Vinohrady
     
     
     
  • Telefon.: 773 56 11 00

KDY NÁS ZASTIHNETE

Jsme Vám k dispozici po předchozí dohodě od Pondělí do Pátku od 8:30 do 18:00 hodin.