27 dub

Koupit ready made je mnohem snazší

založení s.r.o. správná cesta k cíli

Ready made společnost je předzaložená společnost zapsána u příslušného soudu v obchodním rejstříku a je určena pouze k prodeji klientovi. 

 

  

Jednou z hlavních výhod pořízení již založené firmy - ready made společnosti je možnost začít podnikat ihned bez čekání na veškeré zdlouhavé náležitosti ohledně založení společnosti.


Pokud chcete ready made firmu, která nevyvíjela nikdy žádnou činnost, má IČO, nulovou ekonomickou a účetní historií, obraťte se na ELITE CZECHIA a získejte 100% garanci bezdlužnosti.

Rozhodující a největší výhodou ready made společnosti je její rychlost a dostupnost.

Klasické založení společnosti s možností podnikat pod novou obchodní firmou s novým IČem většinou trvá 2 až 4 týdny. ELITE CZECHIA však zvládá klientům založit firmu a nechat ji zapsat do obchodního rejstříku obvykle během 10 až 14 dnů. Jsou nám známy případy, kdy se podnikatelům, kteří se pokoušeli projít celým procesem založení firmy až po její zápis do obchodního rejstříku sami a neuspěli. Často také dochází k průtahům, když podnikatel nezná různá úskalí tohoto procesu. Z různých důvodů mohou veškerý čas, energie a peníze vložené do zřízení firmy přijít vniveč, neboť lze udělat řadu banálních i významnějších chyb, kvůli kterým soud návrh na zápis společnosti do obchodního rejstříku ve finále zamítne.

Pokud chcete mít firmu k dispozici ihned, je nejvhodnější pořídit nové s.r.o. Po koupi hotové firmy můžete začít ihned podnikat.

Další důležitou výhodou je skutečnost, že ready made společnosti mají již plně splacený základní kapitál. Nemusíte tak mít v bance blokovanou částku ve výši základního kapitálu.

Na našich webových stránkách uvádíme seznam všech našich ready-made s.r.o. na prodej, které jsou určeny k převodu zájemci. U všech našich ready made společností je samozřejmostí záruka právní čistoty. Námi nabízené připravené firmy jsou bez účetních pohybů (kromě minima povinných), bez závazků a pohledávek. 

 

  Spěchám, chci s.r.o. ihned  

  Chci založit s.r.o.  

  Kontakt  

 

 

 

 

 

Home Blog Založení a prodej společností Koupit ready made je mnohem snazší

Kontakt

  • ELITE CZECHIA účetní a daňová kancelář, s.r.o.
     
     
     
  • Londýnská 730 / 59
     
     
     
  • 120 00 Praha 2 - Vinohrady
     
     
     
  • Telefon.: 773 56 11 00

KDY NÁS ZASTIHNETE

Jsme Vám k dispozici po předchozí dohodě od Pondělí do Pátku od 8:30 do 18:00 hodin.